Welkom

Contact

Bestuur

Geschiedenis

Lampionoptocht

Koninginnedag

Vlooienmarkt

Recyclestraatje

Rad van fortuin

4 en 5 mei

Sponsoren

Fotoalbum

 

 

Programma Koningsdag woensdag 27 april 2022 Bemmel

De leukste dag van het jaar voor jong en oud in Bemmel!

Het Koningsdag-feest begint om 9.30 uur met allerlei festiviteiten voor jong en oud.

Wat staat er op het programma:

-  Optocht met versierde fietsen, rolstoelen, steps, karren of skelters, begeleid door drumfanfare  ESKA. Prijzen voor de mooist versierde fietsen.

Verzamelen om 10.00u bij zorgcomplex de Gouden Appel (Liduina). Vertrek om 10.30u. Aankomst Kinkelplein om 11.00u.

11.30u Prijsuitreiking voor de mooist versierde fietsen, rolstoelen, karren of skelters.

-  Badmintonnen van 10.00u tot 12.00u in sporthal De Bongerd.

Bij Badmintonclub Bemmel ‘72 kan je leren badmintonnen of wat partijtjes spelen. Zaalschoenen zijn verplicht, rackets en shuttles zijn daar aanwezig.

-  Straattekenwedstrijd op het Kinkelplein van 11.30 tot 13.00u.

(Krijt af te halen bij de stand van het Oranje Comité, traktatie en lootjes na inleveren krijt). Vooraf inschrijven niet nodig, maar wel fijn voor ons als je dat wel doet in verband met toekennen van nummers.

-  13.15u Prijsuitreiking voor de mooiste straattekeningen.
 
Inschrijven voor fietsoptocht, badminton en straat-tekenen
via info@oranjecomitebemmel.nl.

 

-  10.00u begint de Vlooienmarkt voor volwassenen.

Inschrijven en info voor deze vlooienmarkt: KIJK HIER

-  13.00 u tot 17.00u :Oranje Kinder-vrijmarkt met diverse gratis attracties.

Dit jaar hebben we de volgende gratis attracties: onze befaamde 100 m˛ schaatsbaan, lasergame, klimglijbaan, kinderland, klimtoren, 2 springkussens, radiografische auto’s, hindernisbaan, gratis suikerspin en popcorn.

Let op! Pas na de prijsuitreiking van de tekenwedstrijd begint de kindervrijmarkt op het gedeelte van de tekenwedstrijdvoor die tijd mogen er geen kleedjes op de straattekeningen gelegd worden!

Neem zelf een kleedje mee om op te zitten. De Oranje Kindervrij-markt is er voor de kinderen en niet bedoeld voor commerciële partijen en volwassenen.

  Afsluiting met rad van fortuin voor de jeugd om 17.15u. Gratis lootjes worden aan deelnemers van de activiteiten gedurende de dag uitgedeeld.

Inschrijven, liefst voor 22 april, voor de kinderactiviteiten kan via de website of email naar aanmelden@oranjecomitebemmel.nl , graag aangeven met welke activiteit je mee wilt doen en met vermelding van je leeftijd.

Dit jaar is nog onduidelijk of wij een inzameling hebben voor onverkochte vlooienmarkt- en kindervrijmarkt spullen; daarom graag deze weer mee naar huis nemen voor volgend jaar.

De muzikale begeleiding op deze Koningsdag wordt verzorgd door 

Starmusic Events’ uit Bemmel .

BELANGRIJK:  Houdt u er rekening mee dat vanwege al deze activiteiten er op dinsdag 26 april na 14.00u niet meer geparkeerd kan worden op het Kinkelplein.

Ook zal tijdens de Koningsdag de Van Ambestraat (vanaf de Ponylaan), de Dorpsstraat t/m inrit Kinkelenburglaan, de gehele Kinkelenburglaan en het Kinkelplein, afgesloten zijn voor verkeer. Daarom verzoeken we de omwonenden hun auto’s op Koningsdag woensdag 27 april voor 08.00u buiten de afgezette straten te zetten. Om 18.00u wordt de blokkade weer opgeheven.

Iedereen is van  harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Koningsdag-activiteiten. Deelname en attracties voor kinderen zijn gratis.

Last-minute wijzigingen in het programma zijn te vinden op de

Facebook pagina van het Oranje Comité.

  

 

 

 

 Copyright©2010-2022 Oranjecomité Bemmel-Ressen

Ontwerp: Erilin automatisering