Welkom

Contact

Bestuur

Geschiedenis

Lampionoptocht

Koninginnedag

Vlooienmarkt

Milieubewust

Ballonnenwedstrijd

 Dodenherdenking 

Bevrijdingsdag

Sponsoren

Fotoalbum

Gastenboek

 

 
Bevrijdingsdag
 

Op 5 mei – Bevrijdingsdag – zal het bevrijdingsvuur in Huissen opgehaald worden door wandelaars van  St. deBOL. Daarom zal er op woensdag 4 mei géén 50+ wandeltocht worden georganiseerd maar kan iedereen, die de bevrijdingstocht op 5 mei wil meemaken, starten op de Markt in Huissen om ca. 11.00 uur.

ONTVANGST door STINASE in Huissen met koffie om 10.30 uur op de Markt!

Na een korte en feestelijke ceremonie zullen diverse loopgroepen het vuur naar de diverse kernen van de Gemeente Lingewaard brengen.

De wandelaars uit Bemmel lopen via de Heuvelsestraat waar bij de kapel van "Maria van de bloeiende Betuwe” wordt stil gestaan en na een korte plechtigheid kan  iedereen een kaarsje met het bevrijdingsvuur aansteken.

Voor alle wandelaars is er dan een pauze met koffie en broodjes. Daarna wordt de tocht voort gezet naar Bemmel en zal het vuur gebracht worden naar de Mariakapel bij de kerk aan de Markt.  

Het Bestuur van Stichting deBOL nodigt graag jong en oud uit om aan deze bijzondere tocht mee te doen. Het zou fijn zijn als u ons (i.v.m. koffie en broodjes) even via de mail: stichting.debol@planet.nl laat weten of u mee gaat lopen en met hoeveel personen u gaat deelnemen. Deelname aan deze tocht is gratis! (een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard wel op prijs gesteld)

 

 

 

 

 Copyright©2010-2017 Oranjecomité Bemmel-Ressen

Ontwerp: Erilin automatisering